BMW 5 Serie

530e iPerformance High Executive
  • SCHUIFDAK
  • SFEERVERL.
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 94.846 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TV-110-P
CarrosserieSedan
Bouwjaar2018
KleurImperialblau metallic (blauw metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)494 X 187 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € 33.995,-.

Dit is onmiskenbaar Duitse topkwaliteit. Indrukwekkende prestaties, vooruitstrevende techniek en ultiem betrouwbaar. Deze BMW 5-serie heeft het allemaal. Met de huidige benzineprijzen is deze hybride motor van deze auto misschien wel de allerbeste oplossing. Zuiniger, schoner en toch van alle markten thuis. Geniet u maar lekker van het elektrisch bediende glazen panorama dak en het lederen interieur. U hebt het verdiend! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 5-serie een achteropkomend verkeer waarschuwing. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Boem is ho? Niet bij deze BMW 5-serie. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, dvd-systeem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

VRIJDAGMIDDAG 17 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN i.v.m. personeelsfeest!

Maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn wij ook gesloten.

Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Auto Trust
Nap

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.