MAN TGE

e-TGE L3H3
  • Bedrijfswagen
  • 12Volt aansluiting
  • Achterdeuren
  • Achteruitrijcamera
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airco (automatisch)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 24.255 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VLT-70-X
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)599 X 204 X 306
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a14-10-2021
Omschrijving

Deze extra verlengde en extra verhoogde MAN eTGE heeft slechts 24.255 km op de teller staan en beschikt over een volledig elektrische aandrijflijn! De auto heeft een actieradius van 115 km en verbruikt 17,8 kWh per 100 km. Om de actieradius te verlengen is de auto begrenst op 90 km/u. De eTGE is dus een ideaal kostenefficiënt alternatief voor stadsverkeer en vervoer op korte afstanden. Tevens draagt u hiermee ook bij aan een betere wereld, wat voor u een nieuwe stap kan zijn in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij een aandrijflijn die helemaal up-to-date is, behoren natuurlijk ook vooruitstrevende opties. Daarom is de auto voorzien van Front Assist. Front Assist is een slim systeem wat ervoor zorgt dat gevaar in de verte wordt herkent, waarop vervolgens wordt geanticipeerd met een waarschuwing of snelheidsvermindering. Grijpt u als bestuurder niet op tijd in, dan neemt Front Assist uw rempedaal volledig over. Zo kunnen ongelukken met overstekende voetgangers en kop-staartbotsingen worden voorkomen. Nog een optie die de veiligheid van deze auto bevorderd is Lane Assist. Het systeem grijpt in wanneer u buiten de lijnen van de weg stuurt zonder richting aan te geven. Dit soort situaties komen vaak voor bij mensen die vermoeid zijn, dus met het slaaptekort van de gemiddelde ondernemer is dit zeker geen overbodige luxe.

Uiteraard voldoet de eTGE hierin ook aan al uw wensen, door opties zoals stoelverwarming, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, cruise control, climatronic met dual zone, bijrijdersbank, mistlampen, multifunctioneel stuurwiel en het uitgebreide multimediasysteem met onder andere Apple Carplay/Android Auto, autostatus, spraakbediening, DAB+ radio en natuurlijk navigatie met verkeersinfo.

Bent u enthousiast geworden van deze auto? Bekijk onze website voor een uitgebreidere fotorapportage!
Mocht u graag wat extra foto's of een filmpje van deze auto ontvangen dan sturen wij u die natuurlijk graag per app of per mail.
Overigens kunt u voor meer informatie ons altijd bellen of een mail sturen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen, wij hebben de koffie klaar staan!

1e Eigenaar
NAP: Logisch
Bandenprofiel: Voor 3,2 mm en Achter 5,9 mm
Laadvermogen: 1133 kg
Aantal sleutels: 2
Emissieklasse: Z
Cataloguswaarde: € 66.429,-


Bedrijfsinformatie

Voor onze aflevervoorwaarden en garantiemogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina: https://www.andriessenbedrijfswagens.nl/garantie/

Bezichtigingen en proefritten graag op afspraak.

Geadverteerde prijzen zijn excl. 21% BTW

Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan desondanks voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. De getoonde modellen, uitvoeringen en/of specificaties kunnen afwijken van de standaarduitvoeringen en/of opgegeven uitvoeringen, opties en accessoires. Alle informatie is onder voorbehoud van typ- prijs- of programmeer fouten. Hierdoor kan Andriessen Bedrijfswagens B.V niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de verstrekte informatie in deze aanbieding kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Opties
12Volt aansluiting
Achterdeuren
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android auto
Anti Blokkeer Systeem
Apple carplay
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Nap

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.