Mazda CX-5

2.5 SkyActiv-G 194 Luxury
  • 360* Camera
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 56.822 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
221574276
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Mazda CX-5 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2019. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. U zult absoluut de luxe waarderen van de stoelverwarming, verwarmbare achterbank, en het verwarmbare stuur dat inbegrepen is in dit voertuig. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Met de 360 graden camera kunt u elk obstakel of gevaar rondom de auto detecteren, wat uw veiligheid verhoogt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. In deze Mazda vinden we verder een head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.

Opties
360* Camera
Achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bose Premium Audio
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief met stop&go
Dab
Garanties
ASW 6 maanden 100% garantie

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.