Mercedes-Benz GLA

250 4MATIC Premium Plus AMG-Line
  • 12V aansluiting
  • Airco
  • Airco (automatisch)
  • Aluminium interieur afwerking
  • AMG-styling
  • AMG Line
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 77.350 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
160254711
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurDonker zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1991 CC
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Mercedes-Benz. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 77350. De AMG-styling verfraait het uiterlijk met verschillende sportieve accenten. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. De ruime lichtinval door het elektrisch bediende glazen panorama dak zorgt voor een heerlijk ruim gevoel. Met één klik te openen voor frisse lucht en een mild windje in de auto. Dat is gemak en plezier! Overigens is het happy-klik gevoel ook aanwezig bij de elektrisch bedienbare achterklep. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mercedes-Benz GLA-klasse voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, sportonderstel, warmtewerend glas en aluminium dakrailing.

De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Het audio-installatiesysteem is behoorlijk uitgebreid, met bluetooth en usb-aansluiting om devices af te spelen en op te laden. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Deze Mercedes-Benz is voorzien van full map navigatiesysteem, sportstuur met schakelpaddels, regensensor en cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz GLA-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze Mercedes-Benz u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.

Opties
12V aansluiting
Airco
Airco (automatisch)
Aluminium interieur afwerking
AMG-styling
AMG Line
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Bots herkenning systeem
bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
ASW 6 maanden 100% garantie

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.