Opel Insignia

Sports Tourer 1.6 T 170PK BUSINESS + NAVI/LEDER/STUURVERW.
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 171.319 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    5-ZFS-36
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2015
    KleurDonker zwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)491 X 186 X 152
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ervaar sublieme Prestaties en Raffinement in de Opel Insignia Sports Tourer 1.6 T 170PK BUSINESS met Navigatie, Lederen Bekleding en Stoel+ Stuurwielverwarming.

    Stap in de wereld van soepele kracht en ongeëvenaarde elegantie met de Opel Insignia Sports Tourer 1.6 T 170PK BUSINESS. Deze auto belichaamt niet alleen een krachtige rijervaring met zijn 170PK-motor, maar biedt ook een scala aan luxe extra's die elke rit tot een genot maken.

    Het geavanceerde navigatiesysteem gidst je moeiteloos naar je bestemming, terwijl het verfijnde lederen interieur een gevoel van luxe en comfort toevoegt aan elke kilometer die je aflegt. En met stuurverwarming blijven je handen warm en behoud je de volledige controle, ongeacht de weersomstandigheden.

    De Opel Insignia Sports Tourer 1.6 T 170PK BUSINESS is een symfonie van prestatiegerichte technologie en verfijning, waarbij functionaliteit naadloos samengaat met een luxueuze rijervaring. Klaar om deze combinatie van vermogen, comfort en klasse zelf te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefrit en ontdek het buitengewone comfort en de prestaties die deze Opel te bieden heeft!


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf Heijne is een BOVAG occasion dealer met een topselectie jong gebruikte auto`s deze zijn: 100% onderhouden met duidelijke historie, gegarandeerde kilometerstanden, BOVAG garantie en altijd scherp geprijsd. Uw huidige auto ruilen wij graag in! Ook zijn wij gespecialiseerd in het financieren van u nieuwe aankoop dit zowel voor de particuliere klant of Financial-lease voor de (startende) ondernemer en zzp’er. Dit tegen de meest gunstige voorwaardes en laagste rente tarieven. Optioneel kunt u kiezen voor het Heijne Afleverpakket €595-. En ook na aankoop kunnen wij u van dienst blijven zijn in onze eigen werkplaats. Bekijk onze voorraad jong gebruikte auto`s op de website van Autobedrijf Heijne op www.autovoorraad.nl of kom langs voor een bezichtiging in onze showroom in Zwanenburg. Tel 020-4973274 WhatsApp: 0640049905 Mail: info@autovoorraad.nl
    Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleent.

    Opties
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airbags
    Airco
    Airco (automatisch)
    Airco met elektronische regeling
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun
    Armsteun achter
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap

    Waarom Neerlandlease?

    Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
    Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    Service bill
    Tussentijds extra inlossen mogelijk

    Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

    Autotrack

    Autotrack

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Marktplaats

    Marktplaats auto

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Autoscout24

    AutoScout24

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Peter

    Peter Moedt

    Leaseadviseur

    Kan ik u helpen?

    Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.