Renault ZOE

Q90 Intens Quickcharge 41 kWh (ex Accu) Navi Cruise
  • Airco
  • Cruise control
  • Leaseconstructie accupakket
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Parkeersensor achter
  • Regensensor
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 51.070 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-743-LZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurBlanc Glacier (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)409 X 173 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a29-06-2017
Omschrijving

De Renault Zoe, een leuke hatchback die volledig elektrisch is. Het accupakket is een leaseconstructie. Het exterieur van de Zoe is uitgevoerd in de kleur: 'Blanc Glacier'. Verder beschikt die over leuke opties, waaronder:

- Navigatiesysteem
- Parkeersensoren achterzijde
- Lichtmetalen velgen 16"
- Radio
- Airco
- Cruise Control

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd in onze werkplaats. Hierdoor hebben wij én u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en de te verwachten werkzaamheden. Daarnaast worden onze occasions standaard voorzien van een vloeistoffencontrole, minimaal 6 maanden APK en een poetsbeurt. Tegen een meerprijs van €750,- kunt u kiezen voor ons Premium-afleverpakket. Hierbij wordt uw auto voorzien van een afleverbeurt volgens fabrieksvoorschrift, minimaal 10 maanden APK, halve tank brandstof, complete poetsbeurt en 12 maanden BOVAG garantie.

Inruil is altijd welkom. Voor een prijsindicatie van uw in te ruilen auto ontvangen wij graag enkele foto's via Whatsapp op 06-30126402. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om van te voren te informeren naar de beschikbaarheid.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden! Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.


Bedrijfsinformatie

Bezoek onze website voor de volledige fotorapportage in verhoogde kwaliteit, kijk op https://www.autobedrijfschouten.nl/aanbod !

Opties
Airco
Cruise control
Leaseconstructie accupakket
Lichtmetalen velgen 16"
Parkeersensor achter
Regensensor
Achterbank neerklapbaar
Afdekhoes
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.