Tesla Model 3

Long Range 75 kWh AWD *PANO
  • Achterbank verwarmd
  • Achteruitrijcamera
  • Android auto
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
  • Apple CarPlay
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 189.577 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-838-XR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)469 X 185 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a26-06-2020
Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. De actieradius van deze auto is met 560 kilometer ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De lithium-ion accu heeft een capaciteit van 16 kWh en is binnen 4 uur opgeladen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze auto staat extra stevig op de wielen onder alle omstandigheden dankzij de vierwielaandrijving. Het gevoel van luxe is inbegrepen dankzij het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. Met full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB+, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

De geavanceerde technologie in deze Tesla is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en autonoom remsysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!


Bedrijfsinformatie

WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden.
Haverkamp auto's is uw adres voor : scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud. Zeer voordelig tanken bij het 24 uur geopende tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL

Haverkamp auto's
Woudweg 7
7395SH Teuge

Opties
Achterbank verwarmd
Achteruitrijcamera
Android auto
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple CarPlay
Audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Autopilot
bots waarschuwing systeem
Chrome Pack exterior
Connected services
Garanties
Nap

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.