Volvo V70

Cross Country 2.4 T AWD Ocean-Race Geartronic Comfort Aut *VOLLEDER
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Aluminium interieur afwerking
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
  • Audioinstallatie met cd-wisselaar
  • Bagagerolhoes (I09)
Bouwjaar 2002
Kilometerstand 388.287 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
11-TJ-HP
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2002
KleurOcean Blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders5
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)473 X 186 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Distributie-set vervangen bij 354.444 km

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volvo V70 Cross Country heeft 388287 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2002. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze auto staat extra stevig op de wielen onder alle omstandigheden dankzij de vierwielaandrijving. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op aluminium dakrailing, dakrails, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het cd-wisselaar en het navigatiesysteem met groot kleurenscherm kunt u bedienen vanaf het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Met automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Volvo helemaal compleet.

Voertuig- en merkspecifieke opties (AutoVIN) :
Bekleding in natuur leder zwart met stiksel,
Vierwielaandrijving ( AWD),
2-lagen mica lak,
2435ccm 147kw,
5-versnelling automaat,
Airbag bijrijder,
Airconditioning,
Alarmsysteem,
Aluminium-uitrusting,
Banden 215/65 r16..v,
Binnenspiegel dimmend,
Boordcomputer,
Cruise control,
Dstc-elektrisch stabilisatie systeem,
Koplamp-hoogte-regeling,
Laadruimte-afdekking,
Mistlampen,
Model 2002,
Multifunctie-stuurwiel in leder,
Radio HU 603 RDS,
RTI-Navigatie systeem met tv,
schakelpook in leder,
Stuurwiel in leder,
Xenon koplampen.


Bedrijfsinformatie

WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden.
Haverkamp auto's is uw adres voor : scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud. Zeer voordelig tanken bij het 24 uur geopende tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL

Haverkamp auto's
Woudweg 7
7395SH Teuge

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audioinstallatie met cd-wisselaar
Bagagerolhoes (I09)
Boodschappentashouder in bagageruimte (I12)
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
electronic climate control
Elektrische ramen voor en achter
Hoofdsteunen voor en achter

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.