Volvo XC60

2.0 T8 Twin Engine AWD R-Design
  • PANO
  • 360º
  • ADAPTIVE
  • TREKHAAK
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 86.233 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
624335084
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBlack Sapphire (zwart metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € 42.245,-.
Laatste onderhoudsbeurt uitgevoerd bij km. stand: 79.212.

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Volvo XC60 uit 2019. Er staat 86233 kilometer op de teller. De hybride motor van deze Volvo XC60 zorgt dat u opvallend veel minder brandstof verbruikt dankzij de ondersteuning van de elektromotor met z'n eigen accu. En die laadt u al rijdend bij. Slim en zuinig! Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de uitrusting behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. U bent in deze Volvo ook voorzien van inklapbare trekhaak, connected drive services, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, R-design en kruisend verkeer detectie.

In de Volvo XC60 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Actieve dodehoekdetectie herkent andere voertuigen die in uw dode hoek rijden. Met dit hulpsysteem bent u veiliger en comfortabeler onderweg. U bent mede dankzij head-up display, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze Volvo, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Active Cornering Enhancement
Adaptief demping systeem
Afdaal assistent
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Auto Trust

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.