MEDISCHE APPARATUUR

Medisch apparatuur

Lease uw medische apparatuur

Wil je iets opstarten in de medische sector zoals een fysiotherapie praktijk, tandartspraktijk of huisartsenpraktijk. Dan is vaak veel en dure apparatuur benodigd. Met Neerlandlease investeer je in medische apparatuur zoals microscopen, infuuspompen, MRI Scan, Patiënt monitoring, bestralings- en röntgenapparatuur, tandartsstoel, apparaten voor schoonheidsbehandelingen etc. 

Ben je beginnend ondernemer ? of zit je dringend verlegen om nieuwe apparatuur. Vraag dan bij Neerlandlease naar de mogelijkheden voor een financial lease. Zo heb je wel meteen profijt van het gebruik maar niet gelijk de zware lasten.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw totale investering in medische apparatuur per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financiallease voor uw medische apparatuur hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financiallease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financiallease direct het economisch eigendom over de medische apparatuur verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financiallease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financiallease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Wilt u weten of er ook mogelijkheden voor u zijn. Wij helpen u graag om samen een geschikte leaseoplossing te vinden voor uw investering in medische apparatuur.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent het leasen van uw medische apparatuur? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs, dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.