Met Nissan financial lease via Neerlandlease leaset u al binnen 24 uur nieuwe personen- en/of bedrijfswagen! Geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid over uw financiering. Profiteer net als vele anderen van een vaste lage prijs per maand. Bekijk hieronder ons volledige Nissan financial lease aanbod.

Audi Q3

Sportback 45 TFSI e Business Edition
  • Android Auto (Draadloos)
  • Apple Carplay (Draadloos)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 51.437 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-568-ZF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurLicht grijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)462 X 186 X 158
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Duitse automerken staan bekend om hun innovatiekracht, topkwaliteit en uitstekende prestaties. Zo ook bij deze Audi Q3 Sportback. Een en al Duitse klasse. Met de pittige benzinemotor haalt u veel kilometers uit een volle tank. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. De uitrusting van deze Audi is met lederen sportstuur, regensensor, cruise control, usb-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.

Opties
Android Auto (Draadloos)
Apple Carplay (Draadloos)
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Dab
Dimlichten automatisch
Dodehoek detector
Dynamische LED knipperlichten achterzijde
electronic climate control
Elektrisch bedienbare achterklep
LED achterlichten
Garanties
ASW 6 maanden 100% garantie
Nap

Waarom een Nissan financial lease afsluiten?

Het aanschaffen van een Nissan in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedere ondernemer. Door uw Nissan met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw Nissan een uitstekende keuze. 

U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte Nissan niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de Nissan financial lease is mogelijk.

Wat zijn de voordelen van financial lease via Neerlandlease?

Waarom zou u specifiek via Neerlandlease uw financial lease overeenkomst afsluiten? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voordelen: 

  • Vrije keuze qua autobedrijf
  • Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
  • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  • Snel en deskundig advies
  • Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

Bij welk autobedrijf u uw nieuwe Nissan ook hebt gezien, wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw Nissan hier aan, of neem contact op met onze lease adviseurs voor advies op maat.

Nissan

Het merk Nissan

De Nissan Motor Company is ontstaan uit de in 1925 opgerichte DAT Motorcar Co. DAT was een acroniem van de eerste letters van de achternamen van de bedrijfspartners. In 1931 rolde de eerste productie auto uit de fabriek, genaamd de Datson Dit stond voor Son of DAT.

In een later stadium werd de naam Datson verandert in Datsun, omdat son in het Japans verlies betekent. Dit verlies werd pas in de jaren negentig werkelijkheid toen Nissan in financiële problemen kwam. Nissan werd uit deze benarde financiële situatie gered, door het Franse autoconcern Renault.

Uw favoriete Nissan financial leasen

Door de overname van Renault kregen de modellen van Nissan een meer Europees uiterlijk. Ook het luxemerk Infiniti, welke speciaal voor de Amerikaanse markt was opgericht werd naar Europa gehaald. Zo heeft Nissan op dit moment een breed aanbod aan voertuigen. 

Van de sportieve Nissan 350Z tot aan de lichte vrachtwagens zoals de Atleon aan toe. Al deze modellen zijn middels een financial lease bij Neerlandlease te financieren. Profiteer ook van de vaste lage maandprijzen bij Neerlandlease en vraag vrijblijvend een offerte op voor uw nieuwe Nissan financial lease.