Met Nissan financial lease via Neerlandlease leaset u al binnen 24 uur nieuwe personen- en/of bedrijfswagen! Geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid over uw financiering. Profiteer net als vele anderen van een vaste lage prijs per maand. Bekijk hieronder ons volledige Nissan financial lease aanbod.

Nissan Leaf

N-Connecta 40 kWh (INCL.BTW) *ACC
  • Achterbank verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 53.640 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XG-987-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBlack (zwart metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)449 X 179 X 154
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a08-01-2019
Omschrijving

Nissan biedt acht jaar of 160.000 kilometer garantie op het accupakket.

Als particulier kun je aanspraak maken op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren. Een flinke mondvol, daarom wordt het ook wel afgekort naar SEPP. Door het geven van een subsidie (geldbedrag van €2.000 of €2.950) helpt de overheid particulieren die elektrisch willen gaan rijden. Superfijn, want het is beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. En uiteindelijk moeten we toch allemaal elektrisch gaan rijden, dus dan kun je net zo goed nu beginnen. Deze regeling is op deze auto van toepassing, u kunt 2.000 euro subsidie aanvragen Elektrisch rijden is ontspannen rijden

Het maakt niet uit of u voor de vormgeving of voor de elektrische aandrijving valt. Met de Nissan LEAF zit u altijd goed. Met de elektromotor zoeft u fluisterzacht over de weg. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Nissan niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z′n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig!

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze Nissan LEAF blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden is de toekomst. En die begint vandaag. Bel nu voor een afspraak en maak een proefrit!

Standaard opties ::
Achterbank in delen neerklapbaar,
Achterbank verwarmd,
Airbag bestuurder,
Airbag passagier,
Airbag(s) hoofd achter,
Airbag(s) hoofd voor,
Airbag(s) side voor,
Airco (automatisch),
Alarm klasse 1(startblokkering),
Anti Blokkeer Systeem,
Anti door-Slip Regeling,
Apple Carplay/Android Auto,
Armsteun voor,
Audio installatie,
Autonomous Emergency Braking,
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth,
Bandenspanningscontrolesysteem,
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar,
Binnenspiegel automatisch dimmend,
Boordcomputer,
Bots waarschuwing systeem,
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar,
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar,
Buitenspiegels verwarmd,
Chroom delen exterieur,
Cruise control adaptief,
Dab,
Dimlichten automatisch,
Dodehoek detector,
Elektrische ramen voor en achter,
Elektronisch Stabiliteit Programma,
Elektronische remkrachtverdeling,
Extra getint glas,
Grootlicht assistent,
Hill hold functie,
Hoofdsteunen anti-whiplash,
Key-less entry,
Key-less start,
LED koplampen
LED achterlichten,
LED dagrijverlichting,
Lederen stuurwiel,
Lichtmetalen velgen 17",
Mistlampen voor,
Multimedia-voorbereiding,
Navigatiesysteem full map,
Oplaadmogelijkheid,
Parkeersensor voor en achter,
Regensensor,
Rijstrooksensor met correctie,
Rondom zicht camera,
Stuur verstelbaar,
Stuurbekrachtiging,
Stuurwiel multifunctioneel,
Stuurwiel verwarmd,
Uitparkeer waarschuwing,
Verkeersbord detectie,
Voorstoelen verwarmd.


Bedrijfsinformatie

WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden.
Haverkamp auto's is uw adres voor : scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud. Zeer voordelig tanken bij het 24 uur geopende tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL

Haverkamp auto's
Woudweg 7
7395SH Teuge

Opties
Achterbank verwarmd
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
bots waarschuwing systeem
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
Elektronische remkrachtverdeling
Keyless entry
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Garanties
Nap

Waarom een Nissan financial lease afsluiten?

Het aanschaffen van een Nissan in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedere ondernemer. Door uw Nissan met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw Nissan een uitstekende keuze. 

U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte Nissan niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de Nissan financial lease is mogelijk.

Wat zijn de voordelen van financial lease via Neerlandlease?

Waarom zou u specifiek via Neerlandlease uw financial lease overeenkomst afsluiten? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voordelen: 

  • Vrije keuze qua autobedrijf
  • Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
  • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  • Snel en deskundig advies
  • Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

Bij welk autobedrijf u uw nieuwe Nissan ook hebt gezien, wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw Nissan hier aan, of neem contact op met onze lease adviseurs voor advies op maat.

Nissan

Het merk Nissan

De Nissan Motor Company is ontstaan uit de in 1925 opgerichte DAT Motorcar Co. DAT was een acroniem van de eerste letters van de achternamen van de bedrijfspartners. In 1931 rolde de eerste productie auto uit de fabriek, genaamd de Datson Dit stond voor Son of DAT.

In een later stadium werd de naam Datson verandert in Datsun, omdat son in het Japans verlies betekent. Dit verlies werd pas in de jaren negentig werkelijkheid toen Nissan in financiële problemen kwam. Nissan werd uit deze benarde financiële situatie gered, door het Franse autoconcern Renault.

Uw favoriete Nissan financial leasen

Door de overname van Renault kregen de modellen van Nissan een meer Europees uiterlijk. Ook het luxemerk Infiniti, welke speciaal voor de Amerikaanse markt was opgericht werd naar Europa gehaald. Zo heeft Nissan op dit moment een breed aanbod aan voertuigen. 

Van de sportieve Nissan 350Z tot aan de lichte vrachtwagens zoals de Atleon aan toe. Al deze modellen zijn middels een financial lease bij Neerlandlease te financieren. Profiteer ook van de vaste lage maandprijzen bij Neerlandlease en vraag vrijblijvend een offerte op voor uw nieuwe Nissan financial lease.