Met Nissan financial lease via Neerlandlease leaset u al binnen 24 uur nieuwe personen- en/of bedrijfswagen! Geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid over uw financiering. Profiteer net als vele anderen van een vaste lage prijs per maand. Bekijk hieronder ons volledige Nissan financial lease aanbod.

Nissan Micra

0.9 IG-T N-Connecta
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 30.750 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    271329699
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud898 CC
    Omschrijving

    Staat u droomauto er niet bij? Kijkt u ook bij onze andere vestiging op www.vakgaragekuipers.nl

    Al meer dan 15 jaar is Auto Kuipers een betrouwbaar Bovag autobedrijf in de regio Zoetermeer. Bij ons denken we mee met de klant en staat service verlenen voorop. Mede daarom weten klanten uit het gehele land ons te vinden en krijgen wij op diverse beoordelingssites de hoogste score. Alle occasions worden in onze professionele werkplaats met zorg klaargemaakt. In onze showroom en op www.autokuipers.nl vindt u meer dan 55 occasions voor ieder budget en iedere wens. Daarnaast verzorgen wij ook zoekopdrachten; wij gaan vrijblijvend op zoek naar uw droomauto in binnen- én buitenland. Naast het vinden van uw nieuwe wagen, bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud, reparaties, chiptuning, bandenwissels en natuurlijk de APK keuring. Meer weten? Bel 079-3410057 of mail ons via info@autoservicekuipers.nl. Patrick, Jacob of Melvin staan u met veel plezier te woord.

    Wij bieden de mogelijkheid aan om een volledig onderhoudspakket bij ons af te sluiten.
    Kosten voor dit pakket bedragen € 895,-
    Met dit Bovag compleet pakket bent u compleet ontzorgd en krijgt de auto alle service en reparaties die nodig zijn voor het afleverfeest.
    - Nieuwe APK van 1 of 2 jaar
    - Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift
    - Poetsen binnen- én buitenkant (kan reeds uitgevoerd zijn)
    - Tenaamstellen voertuig
    - Aircocheck met vulling
    - Binnen een jaar geen slijtage onderdelen: versleten banden, remmen etc (max 15.000km)
    - Mobiliteitsservice van 1 jaar
    - Luxe kentekenplaten
    - Gratis vervangend vervoer bij reparatie
    - Distributieriem controle minimaal 15.000km
    - Volle tank
    - Restyle / bijwerken wagen rondom

    Wij werken middels een extern advertentiesysteem, ondanks het zorgvuldig samenstellen van de advertentie en de getoonde opties kunnen wij geen rechten ontlenen aan de advertentie.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    Bovag

    Waarom een Nissan financial lease afsluiten?

    Het aanschaffen van een Nissan in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedere ondernemer. Door uw Nissan met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw Nissan een uitstekende keuze. 

    U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte Nissan niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de Nissan financial lease is mogelijk.

    Wat zijn de voordelen van financial lease via Neerlandlease?

    Waarom zou u specifiek via Neerlandlease uw financial lease overeenkomst afsluiten? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voordelen: 

    • Vrije keuze qua autobedrijf
    • Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
    • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    • Snel en deskundig advies
    • Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

    Bij welk autobedrijf u uw nieuwe Nissan ook hebt gezien, wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw Nissan hier aan, of neem contact op met onze lease adviseurs voor advies op maat.

    Nissan

    Het merk Nissan

    De Nissan Motor Company is ontstaan uit de in 1925 opgerichte DAT Motorcar Co. DAT was een acroniem van de eerste letters van de achternamen van de bedrijfspartners. In 1931 rolde de eerste productie auto uit de fabriek, genaamd de Datson Dit stond voor Son of DAT.

    In een later stadium werd de naam Datson verandert in Datsun, omdat son in het Japans verlies betekent. Dit verlies werd pas in de jaren negentig werkelijkheid toen Nissan in financiële problemen kwam. Nissan werd uit deze benarde financiële situatie gered, door het Franse autoconcern Renault.

    Uw favoriete Nissan financial leasen

    Door de overname van Renault kregen de modellen van Nissan een meer Europees uiterlijk. Ook het luxemerk Infiniti, welke speciaal voor de Amerikaanse markt was opgericht werd naar Europa gehaald. Zo heeft Nissan op dit moment een breed aanbod aan voertuigen. 

    Van de sportieve Nissan 350Z tot aan de lichte vrachtwagens zoals de Atleon aan toe. Al deze modellen zijn middels een financial lease bij Neerlandlease te financieren. Profiteer ook van de vaste lage maandprijzen bij Neerlandlease en vraag vrijblijvend een offerte op voor uw nieuwe Nissan financial lease.