Met Nissan financial lease via Neerlandlease leaset u al binnen 24 uur nieuwe personen- en/of bedrijfswagen! Geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid over uw financiering. Profiteer net als vele anderen van een vaste lage prijs per maand. Bekijk hieronder ons volledige Nissan financial lease aanbod.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Waarom een Nissan financial lease afsluiten?

Het aanschaffen van een Nissan in combinatie met een financial lease is een aantrekkelijke optie voor iedere ondernemer. Door uw Nissan met een financial lease aan te schaffen houdt u uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Zowel voor de doorgewinterde als de startende ondernemer is een financial lease voor uw Nissan een uitstekende keuze. 

U hoeft het aankoopbedrag van uw nieuw of gebruikte Nissan niet in één keer te betalen maar lost deze met een vaste lage rente af. Vrije keuze in looptijd waardoor u dus zelf bepaald hoeveel u per maand wilt aflossen. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig inlossen van de Nissan financial lease is mogelijk.

Wat zijn de voordelen van financial lease via Neerlandlease?

Waarom zou u specifiek via Neerlandlease uw financial lease overeenkomst afsluiten? Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voordelen: 

  • Vrije keuze qua autobedrijf
  • Uw financial lease binnen 24-uur geregeld
  • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  • Snel en deskundig advies
  • Een leasepartner welke denkt in mogelijkheden

Bij welk autobedrijf u uw nieuwe Nissan ook hebt gezien, wij verzorgen graag de financiering voor uw nieuwe auto. Twijfel niet langer en vraag uw financial lease voor uw Nissan hier aan, of neem contact op met onze lease adviseurs voor advies op maat.

Nissan

Het merk Nissan

De Nissan Motor Company is ontstaan uit de in 1925 opgerichte DAT Motorcar Co. DAT was een acroniem van de eerste letters van de achternamen van de bedrijfspartners. In 1931 rolde de eerste productie auto uit de fabriek, genaamd de Datson Dit stond voor Son of DAT.

In een later stadium werd de naam Datson verandert in Datsun, omdat son in het Japans verlies betekent. Dit verlies werd pas in de jaren negentig werkelijkheid toen Nissan in financiële problemen kwam. Nissan werd uit deze benarde financiële situatie gered, door het Franse autoconcern Renault.

Uw favoriete Nissan financial leasen

Door de overname van Renault kregen de modellen van Nissan een meer Europees uiterlijk. Ook het luxemerk Infiniti, welke speciaal voor de Amerikaanse markt was opgericht werd naar Europa gehaald. Zo heeft Nissan op dit moment een breed aanbod aan voertuigen. 

Van de sportieve Nissan 350Z tot aan de lichte vrachtwagens zoals de Atleon aan toe. Al deze modellen zijn middels een financial lease bij Neerlandlease te financieren. Profiteer ook van de vaste lage maandprijzen bij Neerlandlease en vraag vrijblijvend een offerte op voor uw nieuwe Nissan financial lease.