Uw nieuwe Opel financial leaset u bij Neerlandlease voor een vast, laag maandbedrag. Wij zijn dé specialist in financial lease en bieden een ruime collectie Opel personen- en bedrijfswagens. Ons volledige assortiment staat online, direct een offerte aanvragen kan binnen enkele minuten. Wij zorgen ervoor dat uw de Opel financial lease binnen 24 uur is geregeld, zodat u spoedig de weg op kunt in uw gloednieuwe wagen!

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Altijd de Opel financial lease die u zoekt

Als specialist in Opel financial lease hebben wij een ruime collectie online staan, bestaande uit meer dan 550 verschillende voertuigen. Bent u op zoek naar een praktische bestelauto? Bekijk dan de Opel Vivaro: veel praktische ruimte, efficiënte motor en uitstekende rijeigenschappen. Het model staat overigens ook bekend als goed alternatief voor de Opel Monavo en de Opel Combo; bestelwagens die al vele jaren meedraaien en een enorme populariteit hebben vergaard onder ondernemers en ZZP’ers. 

Mocht u op zoek zijn naar een goede personenauto, raden wij u aan om een Opel Corsa te financial leasen. Het model rijdt makkelijk, is dikwijls goed uitgerust en is ook nog eens zuinig. Bent u benieuwd naar de populaire ‘allemansvriend’? In onze site staan bijna 60 Opel Corsa- voertuigen, waar u met enkele kliks een offerte voor kunt aanvragen. Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan een gedegen advies over financial lease, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!
 

Waarom een financial lease afsluiten voor mijn Opel?

Wilt u een Opel aanschaffen in combinatie met een financial lease? Dit is een aantrekkelijke optie voor ondernemers en ZZP’ers, omdat u daarmee uw liquiditeit in uw onderneming houdt en uw werkkapitaal in stand houdt. Onze financial lease-voorwaarden zijn gunstig voor zowel de startende als de doorgewinterde ondernemer. Het aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Opel hoeft u namelijk niet in één keer te betalen. Het bedrag wordt met een vast, laag maandbedrag afgelost. Daarnaast bepaalt u de doorlooptijd, wat inhoudt dat u zelf bepaalt hoeveel u per maand aflost. Direct de maandtermijn berekenen kan overigens met onze leasecalculator. Tevens bieden we de opties om tussentijds extra af te lossen en vroegtijdig uw Opel financial lease in te lossen. Als er nog vragen zijn kunt u ons gerust bellen!

Voordelen van financial leasen bij Neerlandlease

Uw Opel financial leasen bij Neerlandlease heeft veel voordelen. De belangrijkste volgen hieronder:

  • Kies uit meer dan 550 Opel voertuigen
  • Vrije keuze qua autobedrijf
  • Wij regelen uw financial lease binnen 24 uur
  • Een volledige financiering is mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  • Wij zijn altijd bereikbaar voor een vrijblijvend advies
  • Onze leaseadviseurs denken in mogelijkheden
     

Hoe gaat financial leasen in zijn werk?

Weet u precies welke Opel u wilt aanschaffen, maar heeft u nog vragen over de financial lease-procedure? Het volledige lease-proces van A tot Z volgt hieronder:

  1. Kies een Opel personen- of bedrijfswagen die aan uw wensen voldoet
  2. Bepaal het maandbedrag op basis van een aanbetaling, de slottermijn en de looptijd
  3. Vraag een offerte aan, die u spoedig van ons via de mail krijgt
  4. Accordeer de offerte
  5. Onze lease adviseurs bepalen of uw financiële situatie past bij uw leasecontract
  6. De dealer reserveert of bestelt het gewenste voertuig
  7. Het leasecontract wordt opgemaakt en ondertekend
  8. Rijdt zorgeloos in uw nieuwe Opel financial leaseauto

Aan het eind van leasetermijn lost u de financiering af, waarna de Opel financial lease wordt afgerond en het voertuig volledig uw eigendom wordt.


  •  
Opel

Geschiedenis van Opel

Het merk Opel is opgericht door Adam Opel en produceert al sinds 1899 auto’s. Het eerste succes van Opel kwam in 1909 met de 4/8 PS. Dit wagentje was relatief betaalbaar en door zijn betrouwbaarheid geliefd bij doctoren die huisbezoeken moesten afleggen. De 4/8 PS kreeg dan ook al gauw de bijnaam “doktorwagen”. Opel was in Duitsland de eerste autofabrikant met een assemblagelijn. General Motors was hier dermate van onder de indruk, dat het bedrijf begin jaren 30 besloot om het merk over te nemen.


Onder General Motors was Opel, met bekende modellen als de Corsa, Kadett en Astra decennia lang de onbetwiste marktleider in Nederland. Sinds eind jaren ’90 heeft het deze positie af moeten staan. In 2017 werd Opel onderdeel van de PSA Group, waarmee het de topposities in de auto markt weer terug probeert te veroveren. Bent u benieuwd naar een van onze Opel modellen, of heeft u nog vragen over financial lease? Onze lease adviseurs staan u altijd graag te woord!

Wij regelen de financial lease van uw Opel binnen 24 uur!

Heeft u al besloten welk voertuig u wilt aanschaffen via Opel financial lease? Vraag dan direct een vrijblijvend offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u de offerte spoedig via de mail ontvangt, zodat alles binnen 24 uur geregeld kan worden en u de dag daarop al met uw Opel de weg op kunt!


Mocht u nog een brandende vraag hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Onze leaseadviseurs staan u graag te woord, zodat u goed geïnformeerd bent en een Opel financial lease afsluit, die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.