Binnen 24 uur een Volvo financial leasen? Bij Neerlandlease is het zo geregeld! Met meer dan 200 financial lease- voertuigen van het merk Volvo, vindt u altijd een model dat aan uw wensen voldoet. Uw Volvo kan tevens volledig gefinancierd worden, ook zonder jaarcijfers. Kies voor dit oerdegelijke merk en sluit vandaag nog een Volvo financial lease. Vele leaserijders gingen u al voor.

Volvo V60

2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 192.271 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    3-TJS-62
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2014
    KleurBlauw
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders5
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)464 X 187 X 148
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    **LET OP: MEER FOTO'S MET EEN HOGERE RESOLUTIE VIND U OP ONZE WEBSITE WWW.EXCELLENTAUTOS.NL**

    De optielijst is met grote zorg samengesteld. Het kan voorkomen dat een aanwezige optie niet beschreven is of er een optie is beschreven die niet aanwezig is. Aanbevolen is om contact op te nemen voor opties die uw beslissing bij aankoop kunnen beïnvloeden. Aan de optielijst kunnen geen rechten worden ontleend.

    Excellent Auto's is gespecialiseerd in jonge occasions. Bent u opzoek naar jonge occasions tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime en diverse aanbod van compacte auto's tot luxury SUV's. Kijk voor onze huidige voorraad op onze website.

    Ziet u uw droomauto er niet tussen staan? Kom dan langs om onder het genot van een heerlijk kopje koffie een zoekopdracht te plaatsen. In deze zoekopdracht stellen we samen uw wensen en budget vast en gaan wij direct opzoek naar uw droomauto. De uiteindelijke opties worden door ons voorgelegd en maakt u uiteraard zelf de keuze. Indien wenselijk zijn wij altijd bereid om u hierbij te adviseren. Ook bieden wij oplossingen voor de financiering van uw nieuwe auto in de vorm van financial- en operational lease.

    Onze openingstijden:
    Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
    Zaterdag: 09:00 tot 13:00

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap

    Waarom financial lease afsluiten voor uw Volvo?

    Het aanschaffen van een Volvo in combinatie met financial lease is voor veel MKB’ers en ZZP’ers een aantrekkelijke optie. De reden daarvoor is dat u met finance lease de liquiditeit in uw onderneming houdt en uw werkkapitaal in stand houdt. Ongeacht of u een startende of doorgewinterde ondernemer bent, bieden onze lease- contracten veel voordelen.

    Zo hoeft u het aankoopbedrag voor uw Volvo niet in één keer te betalen. Het bedrag wordt maandelijks tegen een lage, vaste rente afgelost. U bepaalt bovendien de looptijd, wat inhoudt dat u zelf kiest hoeveel u maandelijks aflost. Tussentijds extra aflossen is uiteraard mogelijk. Heeft u de looptijd al bepaald en wilt u weten hoeveel u maandelijks moet aflossen? Gebruik dan onze online leasecalculator. Mocht u vroegtijdig willen inlossen is dat ook geen enkel probleem. Voor vragen over onze financial lease- contracten, of voor een gedegen advies over onze Volvo voertuigen, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. 

    Voordelen van finance lease via Neerlandlease

    Dagelijks worden wij gebeld vanuit alle uithoeken van het land, door zowel MKB’ers als ZZP’ers. De redenen waarom velen ons inschakelen voor Volvo finance lease zijn:

    • 200+ Volvo voertuigen
    • Uw financial lease in 24 uur geregeld
    • Vrije keuze qua autobedrijf
    • Volledige financiering mogelijk zonder jaarcijfers
    • Onze leaseadviseurs denken graag met u mee
    • Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar

    Hoe gaat het leasen van een Volvo in zijn werk?

    Heeft u helder welke Volvo u wilt leasen, maar zit u met nog wat vragen over hoe het financial leasen in zijn werk gaat? Hieronder volgt het volledige lease-proces van A tot Z:

    1. Kies een Volvo die aan uw wensen voldoet
    2. Bepaal het maandbedrag op basis van een aanbetaling, de slottermijn en de looptijd
    3. Vraag een offerte aan, die wij u spoedig zullen mailen
    4. U accordeert de offerte
    5. Onze adviseurs bepalen of het lease-contract past bij uw financiële situatie
    6. De dealer bestelt of reserveert het voertuig
    7. Het contract wordt opgemaakt en ondertekend
    8. U rijdt zorgeloos in uw nieuwe financial lease Volvo
       
    Volvo

    Geschiedenis van Volvo

    SKF is opgericht door Sven Wingquist en groeide uit tot de grootste kogellagerfabrikant ter wereld. Zeven jaar later werd er onderzoek gedaan door SKF of de productie van een goedkope kogellager onder de naam Volvo levenskans had in de Verenigde Staten. Volvo betekent overigens in het Latijns “ik rol”. De naam “Volvo” werd in 1915 als merknaam geregistreerd. 

    De registratie gold niet alleen voor de kogellagers, maar later ook voor automobielen en andere transportmiddelen. Volvo genereerde bekendheid door de vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. De grootste bekendheid kregen ze door de introductie van de driepuntsgordel. Mocht u vragen hebben over één van onze modellen, of advies willen ontvangen over het financial leasen van een Volvo voertuig, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. 

    Neerlandlease regelt binnen 24 uur uw Volvo financial lease

    Als u al besloten heeft welk voertuig u wilt hebben, kunt u direct een offerte aanvragen voor Volvo financial lease. Wij gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw financial lease binnen 24 uur geregeld is. Mocht u nog behoefte hebben aan gedegen advies, of vragen hebben die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven, kunt u ons gerust bellen. Onze leaseadviseurs staan u graag te woord en helpen u bij het afsluiten van uw Volvo financial lease.