Kia Picanto

1.0 MPi ComfortLine / Airco / C.V. met afstandsbediening / Elek. Pakket / 1e Eigenaar / NED-Picanto
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 46.105 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-730-NR
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)360 X 160 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Zeer goed onderhouden Kia Picanto 1.0 MPi Comfortline van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Origineel NED-Picanto. Altijd bij Kia dealer in onderhoud geweest. Facturen van onderhoud aanwezig. Zeer luxe uitvoering met o.a. Airco, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen en nog veel meer. Zowel van binnen als buiten zeer nette Picanto.

    Als geen ander weten de Koreaanse merken auto's te bouwen van bijzonder goede kwaliteit. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Kia horen onder meer in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en start-stopsysteem.

    In deze Picanto vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

    Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

    Met ons ruime aanbod van minimaal 140 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Boordcomputer
    Brake Assist System
    Garanties
    Bovag
    Nap