Mercedes-Benz CLA

250 e AMG Limited Pano NL Auto NAP
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 41.927 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    L-857-PZ
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2021
    KleurWit metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)469 X 183 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De Mercedes-Benz CLA-klasse combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Grijze muizen zijn er al genoeg. Daarom heeft deze auto een lekker pittige AMG-styling. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Even op het knopje drukken en de elektrisch bedienbare achterklep gaat open. Net zo gemakkelijk als het elektrisch bediende glazen panorama dak. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De koplampen met matrix LED-verlichting zijn het hoogst haalbare op het gebied van autoverlichting. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-styling, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem met harde schijf aan boord wijst de juiste weg! Deze auto is voorzien van electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

    Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Mercedes-Benz in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Bij de veiligheidssystemen van deze Mercedes-Benz hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door accident avoidance system, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    Onze auto’s worden standaard geleverd met 1 Jaar BOVAG Garantie + Mobiliteitsservies . We kunnen u eventueel verlengde garantie aanbieden.

    Ons aanbod bestaat uit jong gebruikte auto’s, met lage kilometerstanden en zeer rijk uitgerust tot aan de opties. Mocht uw gewenste model en/of uitvoering toch niet in ons huidige collectie staan, dan gaan wij ook graag voor u op zoek. Wij kunnen voor u het complete proces van aankoop verzorgen.

    *** FINANCIERING NODIG? REGELEN WIJ VOOR U ( ook voor ZZ Pers ) ***
    *** Bovag Garantie ***
    *** RDW ERKEND ***
    *** VWE ERKEND ***
    *** NAP ERKEND ***
    *** Mobiliteitsservice ***

    Proefrit maken? Natuurlijk! Bel ons voor een afspraak en hij staat klaar.
    Inruil en financiering is mogelijk.
    Vraag naar de mogelijkheden. We zijn via whatsapp en telefonisch bereikbaar op 050-7001583 en op 06-24601260.

    Bent u overdag of doordeweeks niet in de gelegenheid een afspraak te plannen om een auto te bezichtigen? Wij zijn ook in de avonden en weekenden en zondag op afspraak beschikbaar om een bezichtiging in te plannen.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    AMG-styling
    Garanties
    Nap