WINKEL & HORECA INVENTARIS

Winkel inventaris

Winkel inventaris

Een winkel of horeca beginnen is niet eenvoudig. Als u eenmaal een locatie hebt gevonden moet er huur worden betaald. Om te kunnen verkopen moet er worden geïnvesteerd in voorraad. Dit alles al bij elkaar vraagt om een flinke investering. Maar met een locatie en een stapel voorraad bent u er nog niet. De locatie zelf moet er ook aantrekkelijk uit zien willen mensen bij u binnen komen om uw producten te kopen. En daarvoor is inventaris nodig. Denk aan een balie, display’s om je producten op uit te kunnen stallen, koffiemachine, keukeninrichting voor een restaurant, kassa en pinautomaat. Al deze faciliteiten vragen om een redelijke investering. Een financial lease voor uw inventaris biedt dan ook een mooie oplossing. U hoeft niet direct de gehele aankoopsom te betalen maar heeft toch meteen het vruchtgebruik van uw winkel- en/of horeca inventaris.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw totale investering per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financiallease voor uw winkel en/of horeca inventaris hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financiallease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financiallease direct het economisch eigendom over de winkel- en/of horeca inventaris verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financiallease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financiallease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Wilt u weten of er ook mogelijkheden voor u zijn. Wij helpen u graag om samen een geschikte leaseoplossing te vinden voor uw winkel- en/of horeca inventaris.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent het leasen van uw winkel of horeca inventaris? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs, dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.