Energie equipment leasen

Wanneer jezelf energie opwekt, vraagt dit om een forse investering. Deze investering zal zich binnen een aanzienlijke periode moeten terugverdienen doordat je op het gebruik van energie bespaart. Maar het kan ook voorkomen dat je ineens zonder energie komt te zitten, of dat er op een locatie werkzaamheden uitgevoerd moeten worden waar nog geen energie voorziening aanwezig is. Dan is het gebruik van een generator een welkome verrassing.

Generator set leasen

Ben je in de markt voor mobiele energie oplossingen en ben je in staat om snel en flexibel in te spelen op een vraag. Dan zijn wij jou leasepartner. Wij van Neerlandlease helpen je graag om te groeien, door flexibele leaseoplossingen te bieden die gebaseerd zijn op het materieel. Niet op cijfers. De experts van onze samenwerkende partners kennen uw materieel. Zij kunnen op basis van hun expertise een goede inschatting maken van de waarde van het materieel en de gebruiksduur. Zo kunnen we de lease van het energie equipment goed afstemmen op de groei van je onderneming.

Equipment first principe

Neerlandlease en haar samenwerkende partners bieden u flexibele leaseoplossingen gebaseerd op het materieel. en niet op cijfers. Behaalde resultaten bieden immers geen garantie voor de toekomst. Onze samenwerkende specialisten kennen uw materieel en plaatsen dit vooraan in de financieringsoplossing. Zij bekijken hoe de energie equipment wordt gebruikt en wat voor invloed dit heeft op de waarde ervan. Dat is de basis waarop een offerte wordt opgemaakt.

Sale and leaseback

Een sale and leaseback oplossing, kan een snelle en eenvoudige wijze zijn om kapitaal vrij te maken. Dit werkkapitaal kan dan weer ingezet worden voor bedrijfsinnovaties of andere bedrijfsactiviteiten.

 

Wil je meer weten over onze leaseoplossingen, neem dan contact op.