Lease een hijskraan nieuw of gebruikt

Met een hijskraan breng je materieel en materiaal op grote hoogte. En meestal denken we voor het gebruik van een kraan aan de bouw of infra, maar kranen worden op veel meer plaatsen gebruikt. Denk aan een goederenoverslag, containers of zelfs bij de brandweer. Voor je onderneming kun je natuurlijk een nieuwe hijskraan aanschaffen, maar een jong gebruikte hijskraan leasen is ook een zeer goed alternatief. Het verlaagd de investering en de machines gaan tegenwoordig lang genoeg mee om hier nog jaren plezier van te hebben.

Of er nu wordt gehesen met een telescoopkraan of een Spiering mobiele torenkraan, het maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat het materieel moet worden vervangen en dan staan wij graag voor je klaar. Of je volgende kraan nu een nieuwe of een gebruikte gaat worden. Wij zoeken de best passende financiering voor je.

 

jij kiest, wij financieren

 

Door de Equipment first aanpak van onze samenwerkende partners kunnen ze heel snel handelen. Dagen in plaats van weken. Zij kijken naar de waarde van het materieel en baseren daar de leaseofferte op

Gebruikt of nieuw

Voor de financiering van een nieuwe of gebruikte hijskraan is een flexibele oplossing nodig. En flexibel zijn wij zeker. Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf wat betekend dat de keuze voor type kraan geheel bij jou rust. Daarnaast bieden wij met onze samenwerkende partners flexibele leaseoplossingen afgestemd op jouw bedrijf.

Een greep van type kranen waarvoor wij een leaseoplossing kunnen bieden:

  • Mobiele telescoopkraan
  • Rups telescoopkraan
  • Mobiele draadkraan
  • Torenkraan
  • Mobiele torenkraan (Spiering)
  • Rups torenkraan
  • Rups vouwkraan

Staat jou kraan hier niet tussen dan is natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben of maken een leaseoplossing voor elke denkbare kraan.

Sale and leaseback

Zij jouw hijskranen nog in prima staat, maar zou je graag kapitaal vrij willen maken voor innovaties. Het kapitaal dat nu vastzit in je materieel kun je vrij maken als werkkapitaal met een sale and leaseback oplossing. Dat geeft jouw bedrijf ruimte om te kunnen innoveren, en zo de concurrentie een stap voor te zijn.

Wil je meer weten over onze leaseoplossingen, neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281.

Aanvraag voor uw nieuwe of gebruikte kraan

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object