ICT, BEELD & GELUID

ICT apparatuur

ICT is in onze huidige economie ondenkbaar. Waar zouden we tegenwoordig zijn zonder email, telefoon of computer. ICT vraagt ook vaak om stevige investeringen, en deze hoeven niet altijd direct voor handen te zijn. Neerlandlease biedt daarom een oplossing om uw computers, servers, cloudopslag etc. te financieren. Hierdoor hoeft u niet eenmalig een dikke investering te voldoen maar kunt u deze in kleine maandbedragen betalen.

Bereken zelf met de equipment lease calculator wat uw totale investeringsbehoefte in ICT per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financiallease voor uw ICT apparatuur hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die op betaald over de periode van de Financiallease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financiallease direct het economisch eigendom over het ICT materiaal krijgt kunt u ook gelijk profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financiallease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financiallease contract een vast bedrag in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Wilt u meer informatie omtrent het leasen van ICT, beeld en geluid. Wij denken graag met u mee om u de best mogelijke leaseoplossing bieden.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent Equipment lease? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.