Operational lease

Wat is Operational lease

Operationallease is een leasevorm welke u het eenvoudigst kunt vergelijken met het langdurig huren van een auto. Bij een Operational lease betaald u een vast bedrag per maand waarbij kosten als verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, afschrijving etc. zijn meegenomen. Aan het einde van de looptijd van de lease levert u de auto weer in bij de Leasemaatschappij.

Operational lease is bij veel bedrijven en organisaties een veel gebruikte leasevorm. Een groot verschil met Financial lease is, dat niet uw onderneming maar de Leasemaatschappij de auto/bedrijfswagen op de balans heeft staan. Hiermee houdt u binnen uw onderneming uw werkkapitaal in stand. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd zowel juridisch als economisch eigenaar van de auto, waarmee de gebruiksrisico’s met betrekking tot de auto bij de leasemaatschappij liggen.

Een Operationele lease geeft u als ondernemer veel vrijheid. Wenst u bijvoorbeeld een vrij korte looptijd omdat u als ondernemer voor een project een representatieve auto benodigd bent, of u neemt voor korte tijd een werknemer aan, dan zou een Shortlease perfect bij u passen.

Voor Shortlease geldt dat deze per maand opzegbaar kan zijn. Maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld voor minimaal een jaar een auto nodig heeft met misschien wel een verlening voor nog een jaar. In dit geval zouden wij voor u naar een occasion gaan zoeken binnen de beschikbare lease poule. Doordat deze optie voor u veel geschikter en goedkoper zou kunnen zijn dan een shortlease of een Operational lease met een lange looptijd. Wilt u een auto en de komende jaren zonder zorgen rijden, dan is een Operational lease voor u een uitkomst.

De vrijheid van een Operational lease zet zich ook voort in het bijbehorende leasepakket. Ook deze kun u naar wens aanpassen. U kunt bijvoorbeeld uw autoverzekering meenemen in de leaseprijs maar u kunt uw autoverzekering ook bij uw huidige verzekeraar laten. Gelijkwaardig vervangend vervoer na 24 uur reparatie kan meegenomen worden in het leasepakket, eveneens hulpverlening in binnen- en buitenland. Zoals u ziet is het inkleden van het leasepakket flexibel en naar eigen wens in te vullen.

Occasion lease

Beginnend ondernemer? en toch een auto nodig? Stuur dan uw gegevens naar ons op. Onze leaseadviseurs kijken dan voor u naar een passende auto

Onze meest voordelige deals

Scherp geprijsd! rijk uitgerust

Profiteer nu van de rijk uitgeruste Full Operational leasedeals van Neerlandlease

Voordelen Operational lease

  • Alles onder één dak
  • Operational lease voor personen- en bedrijfswagens
  • Voordeel door schaalgrootte
  • Vast bedrag per maand
  • Geen onverwachte hogen kosten m.b.t. onderhoud en/of reparatie
  • Aankoopbedrag niet zelf financieren
  • Geen restwaarde risico
  • BTW over leasebedrag terugvorderbaar

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een Operational lease?

Direct partner Leaseplan

 

Neerlandlease is voor haar operationele lease activiteiten een Direct Partner van Leaseplan. Neerlandlease is daarmee intermediair voor de leasemaatschappij op lokaal en landelijk niveau. Als Direct partner kunnen wij u de beste auto-leaseoplossing bieden tegen de beste prijs. Ondernemers lokaal en landelijk kunnen bij ons als hun vaste adviseur terecht voor onder andere Full Operationallease, rental- en Shortlease. De twee laatst genoemde zijn vooral voor ondernemers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit.

 

Neerlandlease: Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers graag zaken doen met hun vaste adviseur. Dit geeft u als ondernemer een vertrouwd en persoonlijk gevoel. Als Direct partner kunnen wij voorzien in de behoeftes van onze zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van auto-leaseoplossingen tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken voor intermediairs mogelijk is. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar Leaseplan voor staat, aangevuld met de kennis, ervaring en meedenkend vermogen van uw eigen vertrouwde intermediair.

Het Leaseplan Direct Partner Team ondersteunt Neerlandlease als regionale intermediair. Alleen professionele en toegewijde intermediairs komen in aanmerking voor toetreding tot dit voorkeursnetwerk.