Equipment Lease

Equipment, wat is dat nu eigenlijk! Onder Equipment verstaan wij alle materieel welke niet duurzaam verbonden is met de grond. Dit kan gaan om materieel voor de Bouw, Landbouw, Infra, Grondwerk, Maritiem, Medisch, Horeca etc. Neerlandlease is, samen met haar gelieerde partners, in staat om de in Nederland gevestigde ondernemer, groot en/of klein, binnen 13 verschillende sectoren een leaseoplossing te bieden, voor zijn of haar Equipment. Dit kan voor zowel nieuw als gebruikt materieel. Liquiditeit verruiming nodig? kies voor Equipmentlease.

 

Neerlandlease laat uw bedrijf groeien door innovatieve Equipment lease oplossingen

Nieuw of gebruikte Equipment

Neerlandlease biedt u leaseoplossingen voor nieuw of gebruikt Equipment. Alles wat nieuw is, is mooi. Alleen nieuw kost vaak ook veel en schrijft in de eerste jaren vaak het meeste af. Waarom niet kijken naar jong gebruikt materieel? Dit kan minstens zo goed zijn en de kop is van de prijs af. Tevens geld, materieel dat een paar jaar oud is, heeft zich ook al bewezen goed te zijn, dus je weet wat je koopt. Wij zijn niet merkgebonden dus kunnen voor elk merk Equipment een leaseoplossing bieden.

 

U bepaald welk merk en/of type Equipment u wilt aanschaffen, wij kijken naar de meest geschikte leaseoplossing

Aanschaffen of bestaand Equipment herfinancieren

 

Bij Neerlandlease bieden wij u de mogelijkheid om nieuw of gebruikt Equipment aan te schaffen middels een leaseoplossing. Ook kan het zijn dat u al de beschikking heeft over Equipment, maar dat u zelf extra liquiditeit nodig heeft om uw ondernemers activiteiten te expanderen. Neerlandlease waardeert uw huidige Equipment om hier dan vervolgens een leaseoplossing tegenover te zetten. Dit noemen wij ook wel een sale and leaseback oplossing. U verkoopt uw huidige Equipment en leaset het vervolgens weer terug. Hiermee trekt u de liquide geldmiddelen die op dit moment vast zitten in uw Equipment eruit en kunt u dit voor andere doeleinden binnen uw onderneming in zetten.    

Wilt u meer weten over de Equipment leaseoplossingen van Neerlandlease neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281