Overige Equipment

Equipment lease hebben wij ingedeeld in een 13 tal sectoren. Maar ook voor de Medische sector, ICT sector, Metaal sector, Horeca ect. hebben wij leaseoplossingen. Bent u een nieuwe röntgen apparaat nodig of bent u metaal bewerker en hebt u hiervoor een specifieke machine nodig om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Neem dan contact met ons op want ook hiervoor hebben wij een leaseoplossing. Weet u niet of het gene wat u benodigd bent ook middels een Financial lease kan worden aangeschaft? Schroom dan niet, maar neem contact met ons op. Wij kunnen u gelijk vertellen of we mogelijkheden voor u hebben.

Nieuw of gebruikt?

 

Lease oplossingen kunnen we zowel voor nieuw als gebruikt Equipment inzetten. Voordeel van nieuw Equipment is dat je altijd beschikt over het modernste Equipment en vaak zit er nog fabrieksgarantie op.  Nadeel is dat het redelijk prijzig is en de eerste jaren vaak behoorlijk afschrijft. Hier komt dan ook gelijk het voordeel van jong gebruikt Equipment. Goedkoper in aanschaf, doordat de eerste grote afschrijvingen al hebben plaats gevonden. Lagere leasetermijnen. Nadeel, je beschikt niet altijd over het nieuwste en modernste Equipment. Je kunt vaak niet meer terugvallen op een fabrieksgarantie, maar vaak zijn er dan wel weer andere vormen van garantie mogelijk.

Voor sommige sectoren geld ook dat je gewoon niet met gebruikt Equipment uit de voeten kan. Denk bijvoorbeeld aan medische apparatuur of ICT apparaten. Als je hierbij met gebruikt Equipment aan de slag moet dan loop je achter t.o.v. de concurrentie.

Sale and leaseback

 

Mocht u binnen uw organisatie over Equipment apparaten beschikken maar zou u graag wat extra liquiditeit wensen om bijvoorbeeld nieuwe kansen binnen de markt te benutten. Maak dan gebruik van onze Sale and leaseback oplossingen. Hierbij verkoop u het Equipment en leaset u vervolgens uw eigen Equipment weer terug. Hierdoor heeft u de liquiditeit dat vast zat in uw Equipment vrij gemaakt om in te kunnen zetten voor andere doeleinden.

Wilt u meer weten over onze leaseoplossingen neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Medische-, ICT- of overige apparatuur

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object